Koordinatörlüğümüz YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Ölçütleri Kapsamında Fakültelerimizi Ziyaret Etmiştir

Kalite Koordinatörümüz Dr. Öğretim Üyesi Ali Vasfi AĞLARCI ve Koordinatörlük Personellerimiz Öğr. Gör. Esra AVANOĞLU ve Öğr. Gör. Ayça Nur AYDOĞAN YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Ölçütleri kapsamında 21-26 Şubat 2024 tarihleri fakültelerimizi ziyaret etmiştir. Ziyaretlerinde 2023 Kurum İç Değerlendirme Raporu Hazırlama Kılavuzu Sürüm 3.2 de yer alan ölçütler ele alınarak her bir başlık altında birimlerin neler yapması gerektiği ile ilgili bilgilendirmeler yapılmıştır. Ayrıca, Kurumsal Akreditasyon Programı kapsamında güçlü ve gelişmeye açık yönlerimiz belirtilerek güçlü yönlerimizin sürdürülebilirliği, gelişmeye açık yönlerimizin güçlü yön haline getirilmesi için nelerin yapılabileceği hakkında görüş alışverişinde bulunularak kurumsal akreditasyon programına hazırlık sürecinde yol haritası oluşturulmuştur.