Koordinatörlüğümüz Tarafından Birimlerimiz Birim İç Değerlendirme Raporu Hazırlama Eğitimi Verildi

Üniversitemiz Senatosunda Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları kapsamında her birimimizin Birim İç Değerlendirme Raporu (BİDR) hazırlamasına  karar verilmiştir. Bu kapsamda Koordinatörlüğümüz Birim İç Değerlendirme Raporu (BİDR) Hazırlama Kılavuzu'nu hazırlayarak yayınlamıştır. 23.01.2024 tarihinde çevrimiçi olarak birimlerimize bu kılavuza göre BİDR hazırlamalarına yönelik eğitim verilmiştir. Eğitimde Kalite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Ali Vasfi AĞLARCI BİDR Hazırlama Kılavuzunu tanıtarak rapor hazırlanırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlatmıştır. Koordinatörlüğümüz personelleri Öğr. Gör.  Esra AVANOĞLU ve Öğr. Gör. Ayça Nur AYDOĞAN geçmiş yıllardaki raporlardan yola çıkarak bu seneki raporda nelere önem verilmesi gerektiğini belirtmişlerdir.