Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi (BKYS) Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Kalite Koordinatör Yardımcısı Ekrem ÖZTÜRK ile Rektör Yardımcımız ve Kalite Komisyon Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet ATALAN, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ömer KÜÇÜK, Kalite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Ali Vasfi AĞLARCI, akademik birimlerde kaliteden sorumlu yönetici ya da yönetici yardımcıları ve bölüm başkanları; idari birimlerde ise; daire başkanları, şube müdürleri ile 21 Mart 2024 tarihinde çevrimiçi toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda; Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi tarafından Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi (BKYS) modüler yapıları, süreç yönetimi, faaliyetlerin yönetimi, risk yönetimi, performans değerlendirme sistemi, raporlama ve belge yönetimi gibi alanlarda bilgilendirme yapılmıştır.